Softwareproducten 
 Referenties 
 Contact 


NIEUWS EN TOEKOMSTIGE ONTWIKKELINGEN


Naast de bestaande software verdiepen wij ons in nieuwe ontwikkelingen,
die in aanvulling op de pakketten als updates worden aangeboden.

 Maart 2016: Uitrol nieuw woningaanbod
Het woningaanbod heeft 3 nieuwe sjablonen voor het overzicht en 5 nieuwe sjablonen voor detailweergaven. Deze modellen zijn speciaal voor extra brede weergaven. 

 Augustus 2015: Uitrol adaptive CMS
Het CMS kan nu zowel op de desktop als op de telefoon of iPad worden getoond. 

 Juni 2015: Uitrol adaptive woningaanbod
Het woningaanbod kan nu zowel op de desktop als op de telefoon of iPad worden getoond. De weergave van het aanbod past zich automatisch aan aan de grootte van de browser. 

 Februarie 2015: Uitrol nieuw woningaanbod
Het nieuwe woningaanbod heeft nu een aantal nieuwe mogelijkheden om de objecten nog beter te presenteren. 

 Augustus 2014: 4 nieuwe sjablonen beschikbaar in CONTENT @web
De makelaar kan zich nu nog beter onderscheiden met zijn website door ruime keuze in sjablonen, van daaruit wordt de website op maat gemaakt. Uiteraard blijft de volledig maatwerk website ook mogelijk. 

Oktober 2013: Nieuwste buurtinformatie beschikbaar bij objecten.
De nieuwste versie van buurtinformatie van CBS is thans beschikbaar per object én bij KB Estate-Ware met de unieke vergelijkingsmogelijkheid tussen nu en 2005. 

 Oktober 2013: Uitbreiding CONTENT @web
nieuwe versie CMS-pakket met uitgebreidere mogelijkheden voor plaatsing van headers, gebruik van bewegende headers en slideshows etc.

 September 2013: Koppeling met NAZCA Vastgoedscans
De bestelling van kadasterscan, percelenkaart, markpositiescan, omgevingsscan, basisscan, planscan, milieuscan, of een pakket planscan en milieuscan kan via KB Estate-Ware gerealiseerd worden

 Vanaf Juni  2013: Uitlevering definitieve versie REAL @state
Laatste update 4.0.

 Mei 2012: Koppeling Database VBO Makelaar
Momenteel zijn we bezig met de laatste test van deze koppeling. Voor onze relaties die tevens lid zijn van branchevereniging VBO betekent dit dat panden vanuit onze software worden doorgesluisd en dubbel invoeren niet meer nodig is.

 Maart 2012: Samenwerking met Energy Labelling Service & Perfect Bouw
            

Zowel de energielabels als de bouwkundige rapporten kunnen rechtsstreeks vanuit de software worden aangevraagd!

ENERGIELABELS

Deze Energielabels zijn al sinds 2008 verplicht, tenzij partijen onderling besloten er vanaf te zien. Dit is echter veranderd! Vanaf 31 december 2011 controleert de overheid of er een energielabel bij de
verkoop of verhuur aanwezig is. Er zullen dus hele woningportefeuilles gelabeld moeten worden en we hopen met deze koppeling onder meer een stukje gebruiksgemak te kunnen leveren voor de makelaar
KB Estate-Ware biedt via de samenwerking met ELS 2 mogelijkheden:
 I  Opdracht uitbesteden
Gebaseerd op aanbrengvergoeding
 II Opdracht zelf uitvoeren:
Als EPA-opnemer* voert u de opdracht zelf uit en ontvangt ook – desgewenst -  nieuwe opname opdrachten waarvoor u een opname vergoeding ontvangt. 


BOUWKUNDIG RAPPORT

Vaak vragen opdrachtgevers om een bouwkundig rapport. De makelaar is in verband met aansprakelijkheden soms huiverig dit aan te bieden. Hiervoor kunnen wij thans door de samenwerking met Perfectbouw een oplossing bieden. De beste bouwtechnische onderzoeken, door landelijke keten Perfectbouw, opgemaakt conform ISO-9001 en BRL-9500, zodat het kwaliteitsniveau voor uw opdrachtgever is gewaarborgd en het rapport wordt geaccepteerd door de NHG.


 Augustus 2011: Mobiele site, ook geschikt voor FACEBOOK
            Daar het gebruik van  mobiel internet alleen maar toeneemt, is er naast de bestaande website soms behoefte aan een mobiele versie. Deze mogelijkheid bieden wij onze relaties graag.

Naast hun bestaande site gebruik te maken van een mobiele versie met beperktere weergave, in de huisstijl met kantoorlogo. Via het zoekscherm kan een voorselectie worden gemaakt. Vanuit het objectenoverzicht kan het detail worden gekozen. De volledige objectinformatie (met desgewenst alle foto's van een object) wordt weergegeven met de kantoorgegevens van de makelaar.

Bij elk pand kan men ervoor kiezen om naar de volledige site gaan.

deze screenshots zijn voorbeelden, de weergave kan afhankelijk van scherm en platform afwijken
 Juli 2011: REALonline: Pocketonline-app

Uitgebreid getest, en waardevolle toevoeging als telefoonapp van REALonline. REALonline werkt ook op I-pad, daarvoor is geen pocketversie nodig. Verder XML-koppelingen voor BOG erbij.
 Februari 2011: REALonline met geïntegreerde e-mailfunctie / Start App REALonline Pocket

Inmiddels is er een volledig geïntegreerde e-mailfunctie in REALonline ingebouwd, deze wordt nu nog uitgebreid getest maar is operationeel. Volgende toevoeging is de REALonline-app POCKETonline voor uw telefoon. 2010: REALonline in 4 pakketvarianten

REALonline draait inmiddels al een tijdje vlekkeloos, in vier pakketvarianten. In de meest uitgebreide Platinumversie heeft u naast de zeer uitgebreide pandenpresentatie ook de beschikking over een Documentmodule en een Workflowmodule. Alle veelvoorkomende documenten eenmalige vormgeven en daarna altijd supersnel genereren; uw werkzaamheden vastleggen en desgewenst doorschrijven naar het online objectdossier voor uw verkopers. Voor meer informatie gaat u naar de informatie over REALonline op deze site.
  Juni 2010: koppeling met Social Media en Google Streetview in woningaanbod

Ieder object kan nu met een paar kliks worden doorgestuurd naar de Social Mediasites Facebook, Hyves, Twitter en Delicious. Zo kan een verkoper zelf ook zijn pand onder de aandacht van zijn vrienden brengen. Google Streetview geeft een goede indruk op straatniveau van de directe omgeving van het pand.


 
 Maart 2010: XML-koppeling met ZAH (zoekallehuizen) & MONX actief

ook op deze portals kunnen uw panden thans zonder verdere inspanning foutloos gepresenteerd worden Februari 2010: de XML-koppeling met FUNDA is per 25 februari 2010 in de lucht
Voor de onafhankelijke
makelaar bieden wij deze koppeling mét doorlink naar de eigen site.
(onafhankelijk: niet aangesloten bij de brancheverenigingen NVM, VBO, Vastgoedpro) 2010: REALonline vervangt  REAL@web.

Per 1 maart gaat REALonline de laatste testfase in. Deze webapplicatie is een tussenversie  van ons kroonproduct REAL@state en REAL@web. Dit pakket wordt gebouwd in .net ajax waarbij net als bij REAL@web overal via internet kan worden ingelogd, terwijl een groot deel van de mogelijkheden van REAL@state in deze 'REALonline' zijn opgenomen. Uiteraard is ook hier de uitgebreide internetpresentatie van objecten geïntegreerd.Copyright © 2020 KB Estate-Ware | Software voor Makelaars. All rights reserved. Privacy Disclaimer Contact Home Sitemap KB Estate-Ware Makelaar Software op Twitter KB Estate-Ware Makelaar Software op Facebook