Softwareproducten 
 Referenties 
 Contact 

 Disclaimer

Niets uit de tekst of grafische voorstellingen in deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking, tenzij hiervoor door KB Estate-Ware uitdrukkelijk en schriftelijk toestemming is gegeven. 
Hoewel bij het ontwikkelen en onderhouden van onze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid werd en wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd is of niet juist weergegeven is. KB Estate-Ware is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie op deze website. Er wordt dan ook geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard dan ook.


 

Copyright © 2020 KB Estate-Ware | Software voor Makelaars. All rights reserved. Privacy Disclaimer Contact Home Sitemap KB Estate-Ware Makelaar Software op Twitter KB Estate-Ware Makelaar Software op Facebook