Softwareproducten 
 Referenties 
 Contact 
  Algemeen 
  REAL@state 
  REALonline 
  Website 

Kies nú de REAL@state-versie die bij u past

Óf neem contact met ons op voor uitvoerige uitleg en begeleiding bij uw keuze. U maakt al gebruik van een complete REAL@state Silver Small Business versie, inclusief installatie en Service & Onderhoudscontract, voor nog geen € 138,-- per maand zonder bijkomende set-upkosten.

Algemeen

Dé totaaloplossing voor uw kantoor is REAL @state Platinum met:
Agenda
Content Management

Customer Relations Management
Documentenbeheer (wij leveren tientallen modellen uit, die u kunt aanpassen of uitbreiden)
Objectbeheer  (incl. foto's, teksten, zoekers, matchen)
 Telefoonapp Pocket @state (alle relaties, objecten, agenda etc onderweg bij de hand)
Presentatie              
Website
Workflow Management

Deze professionele cliënt-serverapplicatie is in nauwe samenwerking mét makelaars, tot stand gekomen vóór makelaars; uitgevoerd volgens inzichten uit onderzoek naar ergonomie en gebruiksvriendelijkheid. Het product beslaat het hele werkterrein van de makelaar of vastgoedhandelaar. Uiteraard is REAL@state zowel geschikt voor kantoren met één als met meerdere vestigingen; voor thuiswerk of werk op afstand.

U kunt nu gemakkelijk uw relaties managen (crm) en de workflow van uw kantoor  vereenvoudigen, registreren en reguleren. U heeft met REAL@state de beschikking over het beheer van al uw objecten en relaties. U kunt alle binnen uw kantoor voorkomende documenten snel en eenvoudig maken. Een manager mét daarin een uitgebreide agenda (gekoppeld aan Outlook en uw pocketpc) houdt uw afspraken bij maar ook alle acties horende bij een bepaald object of relatie. Verder kunt u taxaties en hypotheekgegevens registreren en kan het taxatierapport vanuit het pakket gemaakt worden.

Kortom: het pakket automatiseert het hele werkterrein van de makelaar en is uitgebreid met verscheidene koppelingen, zoals met onder andere
Funda, Jaap, Huislijn, Huizenvinder, Huren.nl, Pararius, Woonplein Limburg, ZAH, .

Daarbij kunt U het pakket inrichten naar uw smaak en werkwijze. In combinatie met MS-Office is met REAL@state uw kantoorautomatisering compleet. Wilt u documentatie ontvangen of heeft u interesse in een (vrijblijvende) demonstratie bij u op kantoor, dan
klik hier om het aanvraagformulier in te vullen of klik hieronder op de link.  
Stuur mij uitgebreide documentatie over REAL@state!

           

U KRIJGT :veel functionaliteit voor 1 prijs

Om u een indruk te geven,  hieronder een aantal functionaliteiten en voordelen van
REAL@state . We leveren de versies Silver Small Business (zonder workflowmodule en pocketversie) en Platinum (alle features ingebegrepen)

U HEEFT:
 installatie voor server en werkplekken, alsmede globale instructie, instructiefilmpjes, online help en handboek, zonder set-upkosten.
Een systeem waarbij gegevens meestal maar éénmaal hoeven te worden ingevoerd hetgeen een aanzienlijke tijdbesparing oplevert en de foutenkans drastisch verminderd.
Een systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is (uitgebreid onderzoek naar ergonomie en gebruiksgemak).
 Uitgebreid maar eenvoudig documentbeheer: alle documenten die binnen een kantoor circuleren - denk bijvoorbeeld aan brieven, memo's, faxen, opdrachtaanvaarding, mailings, folders, flyers, facturen, voorlopige koopcontracten, html.pagina's maar ook sheet- of diapresentaties - (huisstijl en/of branchevereniging) als standaard- of Modeldocument opslaan en genereren; én de mogelijkheid om de reeks modellen die wij u bij het pakket aanleveren op eenvoudige wijze oneindig uit te (laten) breiden.
afzonderlijke tijdregistratie (voor te factureren uren, verlof, reistijd etc.), mét Outlookkoppeling, mét koppeling Pocket PC (bijv. I-pac). Het is mogelijk per dag de agenda's van de medewerkers naast elkaar te tonen.
  Diverse (80!) verder te customizen lay-outs voor woningaanbod binnen website met uitgebreide zoekfunctionaliteit en reactieformulier.
  flashalbum met bladerfunctie in grote foto's bij het object, weergegeven in de lay-out van uw website;
  Reacties via de website komen rechtstreeks in REAL@state binnen, en worden automatisch aan het betreffende object gekoppeld.
  Slideshow voor bijvoorbeeld Woning van de Week / Tip / Open Huis etc. Woning in beeld met een vijftal objecten.
  Desgewenst kan uw klant via de site de gang van zaken rondom zijn object bekijken via zijn internetdossier voor de verkoper.
Een geavanceerde elektronische Flashlook-etalagepresentatie (voor kantoor of reclamezuil); (SLIDE@state, ook met touch-screenondersteuning).
  Koppelingen met MS Office: Word, PowerPoint, Excel, Outlook;
Directe koppelingen naar diverse externe partijen bijv. voor websites of voor het aanleveren van advertenties. XMLkoppelingen naar diverse informatiebronnen;
Alle Objectgegevens in één overzichtsscherm ter beschikking (geen tabbladen, nooit meer bladeren). Daarnaast kunt u onbeperkt invoervelden toevoegen.
  Naast objectenbeheer ook projectbeheer.
Een uitgebreide matchfunctionaliteit (met instelbare weegfactoren) van object met beschikbare zoekprofielen of van zoekprofiel met in portefeuille zijnde objecten. Ook kunt u met één druk op de knop een maatwerkmailing naar uw woningenzoekenden sturen.
Pocket@state: alle cliënten, derden, objecten en acties bij de hand op uw pocket-pc plus de mogelijkheid objecten en zoekprofielen via uw PDA in te voeren. Ook op de PDA synchronisatie van klantgegevens, objectenportefeuille en agenda

U KUNT:
  Op kantoor binnen uw netwerk maar ook op locatie werken, binnen uw standaard scherm lay-out.
  Automatisch mailings en webmailings (óók op maat per woningzoekende, en óók voor een aantal woningenzoekenden tegelijk) versturen.
  Automatisch documenten, mails en presentaties maken.
  Alle documenten en e-mails archiveren onder een cliënt, object en/of actie.
  Websitebeheer, uw actuele woningaanbod online publiceren op uw eigen site maar via XML ook op de diverse portals.
  Website: presentatie van een aantrekkelijke webpagina met uitgebreide zoekfunctionaliteit
buurtinformatie, locatievinder etc. Deze website kunt u zelf - op elk gewenst moment - met een muisklik updaten.
  Woningaanbod website: zoekmogelijkheden, slidepresentatie pand van de week, woning in beeld   Website: via Internet zoekprofielen en woningzoekenden automatisch binnenhalen in REAL@state.
Binnen de Manager, naast de uitgebreide agendafunctie , ook advertentiekosten, mailings en bellers registeren, taken aanmaken en toekennen, gebruikmaken van automatische checklists bij standaardprocedures, herinneringssysteem, automatische vervolgacties etc.
  Managementrapportages en statistische overzichten produceren.
  Gegevens uitwisselen ten behoeve van samenwerking met andere kantoren.

U BENT: 

Met ons cliënt-serverpakket niet afhankelijk van internetproviders, servers en bandbreedtes voor interne kantoorwerkzaamheden. Internetuitwisseling is natuurlijk mogelijk; het beste van Windows en Internet is in REAL@state gecombineerd.
  Aanmerkelijk goedkoper uit omdat u uw website voortaan zelf kunt updaten en hiervoor geen kosten per pand hoeft te betalen. En vanwege de enorme tijdsbesparing - alleen al door het werken met modeldocumenten en de automatische klant- en objectdossiers die er gevormd worden.
Verzekerd van bescherming van uw gegevens door een schaduwdatabase die REAL@state constant voor u bijhoudt (naast uw eigen back-up). Bovendien blijft de database met uw gegevens altijd op kantoor.
  vrij om uw eigen documenten te gebruiken en uw eigen werkmethode toe te passen. REAL@state ondersteunt u daarin en zal een aanzienlijke tijd- (en dus ook kosten-!) besparing voor u en/of uw medewerkers opleveren. Tijd waarin u kunt doen waar u goed in bent: makelen!

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden…
                  
Copyright © 2020 KB Estate-Ware | Software voor Makelaars. All rights reserved. Privacy Disclaimer Contact Home Sitemap KB Estate-Ware Makelaar Software op Twitter KB Estate-Ware Makelaar Software op Facebook