Softwareproducten 
 Referenties 
 Contact 
  Algemeen 
  REAL@state 
  REALonline 
  Website 


PRODUCTEN ALGEMEEN

Alle goede dingen in drieën!

KB Estate-Ware levert een compleet pakket voor de makelaardij.
U heeft de keuze uit online software REALonline als u in de cloud wilt werken of het stand-alone pakket REAL@state. Werken in de cloud bespaart u uiteraard de aanschaf van een server, de gegevens staan op onze servers in het datacenter. Het voordeel van REAL @state is dat u offline ook kunt werken, dus niet afhankelijker van internetverbindingen, en dat de gegevens bij u op kantoor staan. Het belangrijkste bij deze keuze is, wat uw persoonlijke voorkeur heeft.
Daarnaast leveren wij een CMS (met/zonder Hosting) voor
uw website.
 
Naast ons eigen CMS hebben wij ook een samenwerking met diverse webdesigners. Ons makelaarssysteem levert alles wat met aanbod te maken heeft zoals aanbod, inschrijfformulier, zoekscherm, woning in beeld, slideshows voor NIEUWE panden, OPEN HUIS of TIP en de designer bouwt de site geheel naar uw wens. Uiteraard is het aanbod qua look en feel geheel aan te passen aan de website. En vanzelfsprekend  is het aanbod ook op deze manier in te passen in uw bestaande site.

Ondersteuning:
naast telefonische, electronische en on-site begeleiding kunnen wij u met schermovername op afstand ondersteunen. U heeft volledig inzicht in uw gebruik van onze helpdesk.

Onze pakketlicenties worden geleverd tegen periodieke betaling. In de prijs is ook onderhoud ingebegrepen Door de verschillende samenstellingen kunt u de pakketversie kiezen die het best aansluit op uw wensen en werkomgeving.

           

 

          


CRM in de cloud


CRM op uw kantoor


Uw website
 
  Stuur mij uitgebreide documentatie over al jullie producten!
Copyright © 2020 KB Estate-Ware | Software voor Makelaars. All rights reserved. Privacy Disclaimer Contact Home Sitemap KB Estate-Ware Makelaar Software op Twitter KB Estate-Ware Makelaar Software op Facebook