Softwareproducten 
 Referenties 
 Contact 
  Feedback Relaties 
  Links 


 Een greep uit reacties en feedback van onze relaties:

RVO Makelaardij, Oldenzaal
Wij zijn een Makelaars- en Assurantiekantoor en werken met gemiddeld 4 mensen binnen onze ondernemingen.
Wij werken al jaren lang met tevredenheid  met het systeem Real@state door de vele mogelijkheden en flexibiliteit van KB Estate – Ware (Anna en Juan) hebben wij dit altijdals zeer prettig ervaren.

Onze ervaring met het systeem Real-Estate
•         Zeer flexibel
•         Breed inzetbaar
•         Goede service

Axis Makelaardij, Urmond
“Mijn samenwerking met KB Estate-ware heb ik als zeer prettig, vertrouwd en professioneel ervaren! Juan die naast de software het analytische gedeelte voor zijn rekening neemt en Anna die naast het aandragen van ideeën, sturing geeft aan het hele proces. Bij het realiseren van mijn website-wensen hebben beiden in alle opzichten proberen mee te denken en hebben zich hierin zeer flexibel opgesteld. Ze geven advies, doen voorstellen, dragen oplossingen aan en geven constant feedback met als resultaat een website waar ik trots op ben!! Hartelijk dank Anna en Juan voor deze prettige samenwerking en het fijne contact! Top!”

Anke Smeets Makelaardij, Stein
Beste KB Estate Ware, beste Anna,
Ik was ‘via via’ geïnformeerd over jullie diensten. En zo ben ik dan in contact met jullie bedrijf gekomen om het systeem achter mijn website te gaan doen. Jullie werkwijze is zeer persoonlijk, snel, flexibel en altijd bereikbaar en/of super snel een antwoord retour. Met alle kleine vraagjes wordt ik super geholpen! Ik had een aantal persoonlijke wensen en van jullie kant werd dan altijd naar een oplossing gezocht en nooit de makkelijkste weg gekozen. Jullie gaan net dat stapje verder. En zo heb ik als klant nu een website helemaal aangepast op mijn wensen.

Heel erg bedankt en op een goede samenwerking in de toekomst!

Elkhuis, Venlo, Elke Schmidt
Waarom KB Estate-Ware?
Omdat KB Estate-Ware staat voor kwaliteit, service en vriendelijkheid. Geen lege cliché’s, maar waar. De pakketten die zij bieden zijn gebruiksvriendelijk, duidelijk, overzichtelijk. Kind kan de was doen. En heb je nog vragen?
Eén telefoontje of mailtje is voldoende om meteen geholpen te worden. Anna en Juan denken met je mee, doen zinvolle suggesties en zijn altijd even enthousiast. Ik heb ook m’n website door hen laten bouwen. Gewoon aangegeven wat ik graag terug zou willen zien qua kleur, indeling, pagina’s, enz. Het resultaat is precies zoals ik in gedachten had. Maatwerk!

Huis en Zekerheid te Bunschoten-Spakenburg, de Heer W. de Graaf

Eindelijk een programma dat snel en superefficiënt werkt. Ons kantoor heeft gebruik gemaakt van verschillende pakketten van andere leveranciers maar o wat zijn we gelukkig met de omschakeling naar KB Estate-Ware.

Door gebruikmaking van het complete pakket van KB hebben we alles in een hand en heb je nooit meer het gezeur van het kastje naar de muur gestuurd te worden en worden de woningen in een minuut getoond op je eigen site. Deze site kun je zelf met CONTENT @web helemaal zelf vullen en/of wijzigen. Tevens kun je zonder tussenkomst van KB de layout van de woningpresentatie aanpassen. Nog een groot voordeel: Je hoeft niet voor alles en nog wat apart te betalen zoals: SlideShow, 360º foto en brochure op Internet.
 
Wat ons kantoor erg belangrijk vindt, is dat de medewerkers mobiel alles kunnen terugvinden en dat de agenda in real time up to date is. Dit kan zelfs op twee manieren. De eerste is via Outlook en de tweede rechtstreeks op je eigen mobiele site met toegang tot je objecten, klanten, taken, derden en agenda. Ook de agenda van medewerkers kan bekeken worden en zelfs mobiel een afspraak voor hen plannen is geen probleem.
 
Een heel prettige ervaring is de kennis van Juan en Anny. Veel meedenken en als je de vraag stelt: Kan je ook regelen dat ...? blijkt het al in het programma ingebouwd te zitten of kan e.e.a. simpel (vindt Juan) aangepast worden. Dus niet een helpdesk die niets weet maar adequate antwoorden en oplossingen.
 
Ons kantoor wil alles uit het pakket halen wat er in zit, dus elk telefoontje wordt bijgehouden, elk mailtje wordt op de juiste plaats opgeslagen, we scannen nu alles in, elk contact over een woning wordt aangetekend enz. enz. Dit alles met een minimum aan muisklikken en schermen. Deze info is hierna dan ook voor alle (geautoriseerde) medewerk(st)ers met een paar klikken van de muis op te roepen om daarna te printen, mailen of gewoon even door te lezen.
 
In deze tijd waarbij de klant steeds meer wil weten wat de meerwaarde is van een makelaar, is het Verkoperdossier ideaal. De klant krijgt via internet toegang tot zijn eigen Verkoperdossier en kan hierin precies zien wat er allemaal gebeurd is met zijn woning, mensen die gebeld hebben met een vraag, brochures die verstuurd zijn, hoevaak de woning op internet bekeken is, bezichtigingen en de feedbank op deze bezichtiging, hij kan zelfs de biedingen bijhouden.
 
Kortom een prachtig pakket. Natuurlijk hebben we ook een kanttekening en dat is het handboek wat volgens ons veel overzichtelijker kan en eigenlijk geheel digitaal te raadplegen zou moeten zijn . Voor de grootste groep van gebruikers is dit geen probleem omdat het "gewone gebruik" heel makkelijk en natuurlijk werkt maar wij willen alles uit het pakket halen en dat is nog wel eens zoeken (tegenwoordig bellen we gewoon en klaar).
Noot KB Estate-Ware:
Digitale raadpleging van de Handleiding is mogelijk!
Daarnaast worden er inmiddels tientallen instructiefilmpjes  aangeboden die de gebruiker stap voor stop door de verschillende handelingen leiden.Bouwens Vastgoed, Hulsberg-Sittard, de Heer D. Bouwens
Samenwerken met KB Estate-Ware had ik veel eerder moeten doen, het gemak van deze software maakt het werken veel leuker. Duidelijk, professioneel, representatief en een perfecte service! Bedankt.

En Leven Makelaardij, Geleen, de Heer P. Stamminger
KB Estate-Ware heeft een zeer persoonlijke aanpak . Een super team die meedenken en het ook durven te zeggen als het eventueel beter kan. Ze staan altijd klaar voor je klaar en hebben mij persoonlijk zeer goed op weg geholpen. REAL@state is een super management systeem, waarmee zeer eenvoudig te werken valt. Zonder Juan en Anny zou ik niet durven te kijken wat de toekomst zou brengen. Zeker een aanbeveling waard! Patrick Stamminger.

Kool Makelaardij, Pijnacker, de Heer A. Kool
Bedankt alvast voor de goede service, dit vind ik nou een vorm van samenwerking hoe het ook eigenlijk moet zijn, en waar het bij de meeste bedrijven toch wel aan scheelt. Tot nu toe maken jullie ook echt waar wat je zegt. Zal zeker jullie diensten aanprijzen bij collega makelaars.

A75 Makelaardij, Roermond - Sittard, de Heer G. Overdijk
KB Estate-Ware kenmerkt zich door grote betrokkenheid, goed luisteren naar de klant, betrouwbaarheid, snelle service en flexibiliteit. Het pakket REAL@state biedt veel mogelijkheden, is ontzettend uitgebreid. De automatiseringszorg wordt uit handen genomen en je krijgt als makelaar veel meer inzicht in wat er gebeurt in je eigen bedrijf. Bedrijfs- en maketinganalyses haal je uit het systeem.

Makelaarskantoor van Uffelen, Eindhoven - Helmond, de Heer R. van Leeuwen
Een CRM-pakket dat zich aanpast aan de praktijk in plaats van andersom.

Mol Makelaardij, Hoensbroek , de Heer W. Mol
'Ik ben blij met jullie, want:
- jullie luisteren als mens (niet alleen als ict-er); en jullie snappen wat een leek bedoelt als hij iets (op ict-gebied) vraagt;
- jullie denken mee met starters, ook in financiële zin;
- jullie maken letterlijk pakketten op maat, voor elk kantoor een eigen maatpak;
- daarnaast zijn jullie natuurlijk ook nog ontzettend aardig, maar dat zul je wel niet publiceren ;-)

PH Verheul Makelaardij O.G. bv , Anna Paulowna - Schagen - Wieringerwaard, de Heer H. Vos 
Wat mij het meeste aanspreekt is jullie persoonlijke benadering en de aanwezige kennis van ons vakgebied, waarbij niet alleen gekeken is naar de administratieve kant maar vooral ook naar de vertaling naar het commerciele aspect. De kwaliteit van jullie programma voelt goed aan; alleen kunnen wij daarover nog geen wezelijk oordeel geven, dat doen we over een jaar.

Rabomakelaardij Lek & IJssel, Krimpen a/d IJssel, Mevrouw D. van Asperen
Wij zijn zo blij met jullie door de persoonlijke aanpak, waardoor het programma niet zomaar een computerpakket is, maar een pakket waar je helemaal bij betrokken raakt.

Van der Vlist Onroerend Goed Bemiddeling, Baarle Nassau, de Heer R. van der Vlist 
Als ik zou moeten omschrijven 'waarom Estate-Ware en dus Real@state als software', hoef ik daar niet lang over na te denken. Met een keuze maken welke software te gaan gebruiken, heb ik 4 á 5 software leveranciers vergeleken en een bewuste keuze gemaakt voor Real@state. Zelf weet ik als geen ander als eigenaar van een kleinschalig makelaarskantoor in een Belgisch/Nederlandse grensstreek, dat persoonlijke benadering ontzettend prettig is. Natuurlijk is dat niet de enige reden, maar doordat je direct met de ontwerper van de software aan tafel kunt, kun je eventuele persoonlijke wensen kenbaar maken, overleggen en daarna direct toepassen. Uiteraard is ook de prijs belangrijk waarbij ik de kanttekening maak dat "ze" niet de goedkoopste zijn, maar dat weegt niet af tegen de voordelen. Deze stopt dan ook niet bij het verkopen van het product, maar in tegendeel juist de service en de nazorg staan hoog in het vaandel bij KB-Estate-Ware. Mijn verzoek echter…ga vooral zo door!

Summa Vastgoed, Panningen, de Heer H. Geurts 
Website: Door onze maximale inzet en deskundigheid zijn wij in staat om op korte termijn de meest geschikte kandidaat voor uw woning te vinden en uiteraard tegen de beste prijs. Met gebruikmaking van het unieke systeem van "REAL@state" kunnen wij iedere kandidaat in no-time aan de voor hem of haar meest geschikte objecten koppelen. 

Mediar Vastgoed, Hoensbroek, de Heer J. Segers 
In zijn algemeenheid mag ik zeggen dat ik door middel van jullie software vooral probleemloos en snel kan werken. Real@state is een pakket dat exact is af te stemmen op de administratieve procedures binnen het kantoor. Kracht zit hem vooral in het gebruiken van de goede routing en de daaraan gekoppelde taken en de manager. Hierdoor wordt de kans op fouten of zaken vergeten tot een minimum beperkt wat ook door klanten gewaardeerd wordt. Het combineren van alle losse gegevens (alle diverse info) maakt het pakket compleet en zeer gebruikersvriendelijk.

Erik Bessems Makelaardij, Maastricht, de Heer E. Bessems 
"Een makelaarskantoor laten functioneren is heden ten dage een karwei waar veel meer bij komt kijken dan bezichtigen en contracten invullen. Om een optimaal rendement te realiseren op mensen en hun tijd heb je veel goede ideeën en bijbehorende hulpmiddelen nodig. Een agenda, uitstekende dossiervorming, snelle informatievoor ziening, een website die up-to-date is en bijv. het gemakkelijk en snel opmaken van advertenties met tekst en beeld.
In 2002 zijn we op zoek gegaan naar een relatiebeheersysteem dat al deze facetten in zich heeft en hier op een gebruikersvriendelijke manier vorm aan geeft. Diverse systemen boden zich in de markt aan. De meeste uiterst prijzig en onnodig ingewikkeld. Door toeval kwam ik in contact met KB Estate-Ware en hun programma REAL@state.
Na enige vergelijking met de al gevonden mogelijkheden op de softwaremarkt en na een uitvoerige uitleg bij een collegakantoor dat al werkte met REAL@state was het besluit snel genomen. Voor de uitstekende prijs kregen we perfecte tools die vrijwel volledig aan onze eisen voldeden en steeds meer voldoen.
Binnen 9 maanden (!) verdienden wij de aanschafprijs terug door kostenbesparing en tijdwinst, dus ik kan niet anders zeggen dan dat ons kantoor met een uitermate goed systeem werkt, dat zijn geld al ruimschoots heeft opgebracht ."

Maarten Hermans Makelaardij, Roermond

REAL@state heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn succes en de vliegende start die ik heb gemaakt. Het registreert alle acties en binnenkomende reacties. Met één druk op de knop kan ik mijn opdrachtgevers een advies geven, dat gebaseerd is op de allerlaatste stand van zaken.


Bleijenberg Makelaars, Zeist
Website: als beste softwareleverancier van het presentatiesysteem bedanken wij KB Estate-Ware te Nederweert voor hun service. 


Copyright © 2020 KB Estate-Ware | Software voor Makelaars. All rights reserved. Privacy Disclaimer Contact Home Sitemap KB Estate-Ware Makelaar Software op Twitter KB Estate-Ware Makelaar Software op Facebook